2016. 09. 12.

A hétvégén kint voltunk a GO!-val a Nyelvparádén, ahol tömegesen jelentek meg nálunk a GO!-val tanuló emberek. Több mint 200 GO!-s volt kint nálunk 3 nap alatt. Köszönjük, hogy velünk vagytok!

Galéria

Gerencsér István, angolt és németet tanul a GO!-val, láthatólag utál velünk tanulni.

WOW! Ez amúgy kicsit történelmi pillanat. Az angoltanárok legtöbbször nem szeretik a GO!-t, mert ellenséget látnak benne, hogy elveszem a munkájukat, pedig a GO!-t eleve a nyelviskolámban úgy használtuk régen, hogy kiváltottunk vele mindent amit csak lehetett és az órákon csak a beszéddel foglalkoztunk. Gizke és Anett viszont 2 olyan angoltanár, akik azzal kerestek meg, hogy ők már használják a GO! könyveket a diákjaikkal az óráikon és megosztották velem a jó tapasztalataikat. Örülök, hogy ilyen nyitott angoltanárok is vannak szerencsére itthon!

Fodor Anett, különleges történet az övé. Képzeld el, 3 éve keresett meg engem, hogy mindenképpen hozzám akar járni élő órákra. Egy 90 perces óráért 2,5 órát utazott ide, majd 2,5 órát vissza. Először emelt szintű angol érettségire készültünk, utána különleges dolgot tanult velem: egyetemi szintű írást (Academic Writing) ugyanis Anett angol szakos lett. És most a GO!-val szemben levő standon volt kint angol szakos hallgató / tanárjelöltként

Magyari Ágnes, itt is magas a szint már: szintén cikkíráshoz segítek neki nagyon magas szinten megtanulni angolul, de amúgy tanul a GO! Angollal is.

Gábor és Tábori Ármin: Ármin az egyik legtöbb tanári kérdést beküldő GO! diák. Érdemes követned a példáját, nem véletlenül fejlődik úgy Ármin angolból, ahogy. Középfok pipa, irány a felsőfok!

Lő (és nyert)

Anya és lánya is tanul a GO! Angollal :) Erdővégi Adrienn és Erdővégi Zsófia. Adriennek abban segítettem, hogy hogyan tud végre folyékonyan beszélni angolul.

Kovács Lászlóné és kedves férje: GO! Angollal tanul és most frissítésnek és a gyereknek belekezdtek a GO! Németbe is.

GO! Zsani és GO! Timi egy széken :)

A GO! csapat "Parádés" csapata, a többiek otthon pihentek.

Bakos Gergő, igazi elkötelezett GO! Angolos. Köszönöm, hogy itt voltál Gergő, közel már az a felsőfok, csak csináld!

Féderné Dr. Bartha Mária céloz a lasszóval, és Stevie, a bika teljesen esélytelen.

Madarasi Zoltán is a GO!-val tanul angolul, köszönöm Zoltán a bizalmadat.

GO! Zsani és a vad rodeó! :)

Stevie kipurcant.

Bitvai Miklós és Gábor: beszélt angol volt a segítség tárgya.

Mercz Judit: szuper az a lelkesedés, amivel Judit tanulja az angolt! Ma tegyél hozzá az ő lelkesedéséből 10%-ot a sajátodhoz, és már csak attól szárnyalni fogsz! :)

Viktória, így van: irány a felsőfok a GO!-val! Ebben is minden segítséget megkapsz.

Külön öröm találkozni olyan családokkal, ahol gyakorlatilag mindenki tanul valamit a GO!-val: Kocsárdiék jöttek, láttak, Stevie a bika pedig "elkapódott".

"Van otthon annyi angol könyvem, hogy tele a lakás. Néztem, annyi módszer van online az angolra, hogy csak na, de a Tiéd Gábor, az valahogy felkeltette a figyelmemet és sokat ígérőnek tartom." Király István mondta ezt nekem a Nyelvparádén, aki ott és akkor vágott bele a GO! Angolba. Én biztos vagyok benne, hogy István sem fog csalódni.

Lorge Róbert, ős GO!-s. Olyan könnyű dolgom volt, mert amikor jött egy új érdeklődő és Robi ott játszott, csak oda küldtem: tessék, ő majd elmondja, ne én dícsérjem a GO!-t, ő használja! :) Robi is elkapta Steviet!

Teljesen új érdeklődők is érkeztek sokan hozzánk.

7-en voltunk kint a standon folyamatosan, de így is kialakultak sorok. Köszönjük, hogy türelmesen vártatok!

Dáviddal a kiejtésről beszélgettünk és hogy hogyan kerülje el, hogy a némettudása bekavarjon az angolba.

Amikor 2 GO! tanuló beszélget :)

A GO! könyvek is kint voltak. A bal oldali kék kezdő kötet különleges darab, az utolsó példánya az 1. kiadásnak, amúgy 3300 példányban elfogytak.

Fitos Mária, ő is a GO!-val tanul. Köszönjük!

Itt szétosztottuk a családot: Károly velem tanul angolul, Magdolna pedig Martinnal tanul németül a GO! Németben.

Csánki Judit is a GO!-val tanul angolul beszélni.

Polgár Zoltán, a GO!-nál nemrég a hónap tanulója címet nyerte, nem véletlenül: hihetetlen tudatos tanulással a GO!-val tette le a középfokú nyelvvizsgáját és most pedig célba vette a felsőfokot is!

Urfi Attila: napi vendége a GO! Kérdezz a tanártól menüjének. Jól teszi, hiszen a kérdéseire kapott válaszokkal rengeteget fejlődik.

Vígh Zoltán lőtt és talált!

GO! könyvek bemutató -de hová néz mindenki ezen a képen?

Havai János - arról beszélgettünk, hogy a szavakat hogyan tudja hatékonyabban megjegyezni.

Dr. Kolozsi Sándor, igazi GO! törzstanuló, a GO! beszédtréningek rendszeres résztvevője, meg is van az eredménye!

Nagyistván Ferencné Györgyi, a GO! nagymamája most is sütivel gondolt ránk, amúgy 4 éve tanul a GO!-val, köszönjük! (Finom volt a süti! :)) )