GO! ONLINE TANFOLYAMOK

A GO! Online Angol tanfolyamot 2011. január 1-jén indítottam útjára, és a mai napig minden nap fejlesztem azt a csapatommal. A GO! Angollal kényelmesen, otthonról, stresszmentesen tanulhatsz angolul, mégpedig személyesen velem. Több száz videómagyarázattal segítelek Téged végig az angoltanulásod néha igencsak rögösnek ígérkező útján. :)

A GO! Angollal ma 65 000 magyar ember tanul angolul És ha azt gondolnád, hogy elég külföldön élni ahhoz, hogy tudj angolul: a 65 000-ből 10 000 olyan magyar, aki jelenleg is egy angol anyanyelvű országban él. Mégis úgy döntött: ezt a segítséget nem hagyja ki.

  • KORLÁTLAN HOZZÁFÉRÉST KAPSZ A TANFOLYAMOKHOZ
  • EGYSZERI DÍJAS, NINCS HAVI DÍJ
  • EGYEDÜL TANULSZ, DE NEM HAGYUNK MAGADRA
  • SZEMÉLYESEN NEKED SZÓLÓ TANÁRI SEGÍTSÉGET IS KAPSZ
  • NEM CSAK ÍRÁSBAN, SZÓBAN IS FEJLŐDSZ
  • 200 NAPOS 200 SZÁZALÉKOS GARANCIÁT KAPSZ
ITT MEG TUDOD NÉZNI A VIDEÓBEMUTATÓT A TELJES TANFOLYAMRÓL ÉS MEGISMERHETED A START ÉS A PRÉMIUM GO! CSOMAGOKAT >>>
KATTINTS IDE ÉRTE! >>>

Bemutató videók

GO! Főtanfolyam

A GO! ANGOL tanfolyammal kezdőtől felsőfokig tanulhatsz. Kényelmesen, akkor és ott tanulsz, amikor csak akarsz. Te osztod be az idődet. Gáborral, a GO! ANGOL vezetőtanárával a 100% valódi, beszélt angolt tanulod meg.

ABC Szókincsfejlesztő

Az ABC-vel gyakorlatban használható angol szókincset szerzel úgy, hogy végig észrevétlenül tanulod az angol szavakat. A szavakat játékos feladatokban gyakorlod be, képpel és anyanyelvi hanganyaggal. Így garantált, hogy a gyakorlatban is tudod majd használni őket.

GO! Life beszédfejlesztő

A GO! LIFE beszédfejlesztő tanfolyammal elboldogulsz majd a leggyakoribb élethelyzetekben angolul. Megtanulod használni és megérteni az életben használt leggyakoribb és leghasznosabb kifejezéseket. A tanulásban anyanyelvi hanganyag segít Téged.

Livetext Beszédértés tanfolyam

A GO! LIVETEXT tanfolyammal érteni fogod az összefüggő angol szövegeket és érteni fogod a gyors angol beszédet. A tanfolyamban a szövegek életre kelnek, Gábor a legnehezebb szófordulatokat magyarázó videókban mondja el Neked.

GO! eXpressions tanfolyam

Az Expressions tanfolyammal megtanulhatsz több tucat kifejezést, melyek nélkülözhetetlenek ahhoz, hogy jó beszélj angolul. A kifejezésekhez anyanyelvi, letölthető hanganyag és számtalan feladat tartozik, hogy könnyedén megjegyezd őket.

GO! Beégetős tanfolyam

A GO! Beégetős tanfolyammal garantáltan nem fogsz beégni! A beégetős módszerrel 180 fejezetnyi mondatszerkezetet tanulhatsz meg letölthető, anyanyelvi hanganyaggal, feladatokkal, hogy a folyamatos beszéd Neked ne okozzon fejfájást.