GO! KÖNYVEK

A GO! könyvekkel teljesen kezdőtől felsőfokig tanulhatsz angolul, teljesen offline tananyag. 100% prémium könyvek, igazi különleges élmény vele tanulnod és különleges eredményeket is érsz el vele. A GO! könyvekben a tanulásodat végigkíséri egy Big Joe nevű CIA ügynök története. A történeteket ráadásul hollywoodi hangszínészekkel keltettük életre (tényleg). Nyelvtan, szókincs, beszéd és beszédértés - mindent egyben megkapsz a GO! könyvekben.

A 3 kötet terjedelmén is látszik, hogy nem egy sebtiben összedobott anyagot kapsz. :) A kezdő kötet 360 oldalas, a középfokú kötet 250 oldalas, a felsőfokú kötet 224 oldalas. Nézd meg a bemutató videót, azt garantálhatom, hogy magyaroknak írt angol könyvben ilyet még nem láttál! :)

  • MINDENT LEFEDŐ ANGOL KÖNYVEK 3 SZINTEN
  • NYELVTAN, SZÓKINCS, BESZÉD ÉS BESZÉDÉRTÉS EGY KÖNYVBEN
  • SZÓRAKOZTATÓ BIG JOE SZTORIK - GARANTÁLTAN NEM HAGYOD ABBA!
  • SOK ÓRÁNYI LETÖLTHETŐ HANGANYAG
  • A SZTORIK IGAZI HOLLYWOODI HANGSZÍNÉSZEKKEL
  • 200 NAPOS 200 SZÁZALÉKOS PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA
ITT TALÁLSZ RÉSZLETES INFÓKAT A GO! KÖNYVEKRŐL >>> KATTINTS IDE! >>>

Bemutató videók

Alapfok

Ezzel a GO! könyvvel egészen a kezdetektől az alapfokig tanulhatod az angolt. Garantáltan nem lesz unalmas számodra. Számtalan feladat  és több mint 7 órányi letölthető angol anyanyelvi hanganyag segít Neked begyakorolni a tananyagot.

Középfok

Nem marad ki semmi! Beszéd, nyelvtan, beszédértés, szókincs, mindet tudod fejleszteni ezzel a könyvvel. Bár bonyolódik az angol, Neked nem kell aggódnod! Ez a könyv maximálisan segít Téged, hogy a gyakorlatban is használható biztos tudást szerezz.

Felsőfok

Irány a felsőfok! A sorozat befejező könyvével nem lesz olyan akadály, ami meggátolna abban, hogy a biztos angoltudást megszerezd. Olyan témákkal, szókinccsel, feladatokkal, hanganyagokkal találkozhatsz benne, amik magasabb szintre emelik az angolodat.

Vélemények

Horváth Katarina

"Ehhez fogható angol könyv még nem volt a kezemben! A GO! könyvekkel dolgozni nem munka, hanem szórakozás és óriási segítség. Szuper érthető, vidám, nagyon motiváló!"

2015.12.20 óta tanul a GO! könyvekkel

Kovács Mariann

"Már az első kötetet alig tudtam letenni. Szenzációs! Soha nem gondoltam volna, hogy ennyire jó lehet egy nyelvkönyv...
Ez több annál!"

2016.01.12 óta tanul a GO! könyvekkel